Ecoslim Nya “smal”-droppar tar landet med storm

Personalreporter Emily Wikman undersöker en konstig viktminskningslösning som snabbt växer i populäritet i Stockholm

(Mammas Hälsa) – Under de senaste tre månaderna har våra läsare blivit galna i denna internet- produkt som hjälper kvinnor i Stockholm och över hela världen att gå ner i vikt. Den här revolutionära lösningen, som kallas “Viktnedgångens heliga graal” av en del, har visats på otaliga populära TV-program och bevisats vara trygg för fortsatt användning och bäst av allt – det är överkomligt i pris för alla.

En mängd kändisar som Vicki Pattison, Jessica Simpson, Ricky Gervais och Jonah Hill har förlorat en betydande mängd kroppsfett med inget annat än dessa droppar. Inte bara den otroliga effekten att snabbt bränna fett från din kropp är kliniskt bevisad, utan även att rensa ut alla de destruktiva toxinerna i kroppen och öka din ämnesomsättning, allt utan att skada ditt immunförsvar.

Som vi ofta har rapporterat när vi undersöker de senaste kosttrenderna, upplevs ofta viktminskning som en omöjlig utmaning och alltför ofta är resultaten en stor besvikelse. Men efter en omfattande forskningsinsats inklusive intervjuer med faktiska patienter som har tagit hjälp av detta exakta system, är vi mer än glada över detta genombrott.  Fortsätt läsa och du får reda på varför vi skapade det här särskilda reportaget.

“Jag gick från en storlek 14 till en storlek 6!” berättar Vicky Pattison

Anledningen till att de flesta dieter misslyckas, enligt oss, är att de lägger orealistiska restriktioner på hur du lever livet. Vissa förespråkare äter massor av protein medan andra betonar att kolhydrater skall begränsas. I båda fallen måste du fortfarande göra ganska drastiska förändringar av maten du äter och när du äter den. I det här specialreportaget tar vi en djupgående titt på en framväxande och lovande viktminskningstrend som vi tror kommer förändra hur folk går ner i vikt, som inte kräver tid på gymmet eller att man skär ner på kalorierna… och bäst av allt, man blir inte pank.

Du kanske har hört talas om de enormt populära   Eco Slim droppar på nyheterna. Den innehåller – vegetariskt glycerin, hydroalkoholiskt extrakt från blad från grönt te, ingefärarot och Rosa Canina. Detta är vetenskapligt bevisat att få bort fett från kroppen. I studier av det kända hälsoforskningsinstitut UCLA i Los Angeles, USA – visade sig Eco Slim sätta igång din ämnesomsättning och din kropps dolda fettförbränningsförmåga med 318 % när det tas regelbundet. Problemet som många råkar ut för numera när de vill testa denna mirakelmetod för bantning är att nästan 90 % av imitationerna av Eco Slim-produkterna inte är äkta. De flesta varierar mellan 60-70 % i renhetsnivåer – så vi spårade upp den ursprungliga “Eco Slim” för att förstå skillnaden. Eco Slim formeln hävdar att den levererar 75 % grönt te-extrakt till din kropp. Så, för att uttrycka det enkelt – vi var fascinerade.

Vi upptäckte också att de som tar ” Eco Slim upplever det mest chockerande viktminskningsresultatet vi någonsin har sett. Omdömen menar att användningen av denna produkt har lett till betydande viktminskning, mer energi och ett hälsosammare vardagsliv i allmänhet. Om du är skeptisk är du inte ensam. När vi först hörde om dessa viktminskningsdroppar, så ringde våra varningssignaler.

Hur som helst, när vi började undersöka de otaliga framgångshistorierna som rapporterats av människor från hela världen, så bestämde vi oss för att denna viktminskningstrend var värd en närmare titt. Dessutom tyckte vi det var intressant att människor inte hade ändrat sina aktuella livsstilar särskilt mycket.

Bantningen resulterade i minst 7 kg viktnedgång på bara 1 månad för våra läsare!

 

Vår läsare Maggie från Örebro rapporterades ha förlorat mer än 25 kgpå bara 5 veckor medan hon togEco Slim droppar -dieten. 

På hennes blogg berättar hon, “Jag kunde inte tro hur lätt det var. Jag ändrade inte min kost eller min dagliga rutin, men fettet smälte som smör. Jag älskar det här! Äntligen en diet som helt enkelt fungerar.”

För testet från Mammas hälsa var det oundvikligt för mig att bli försökskanin för denna diet eftersom jag var på väg att gifta mig. Jag ville gå ner 25 kg inför mitt bröllop. För att kunna testa Eco Slim diet, beställde jagprodukten online. Även om det finns många liknande produkter tillgängliga valde jag Eco Slim utifrån att det hade kliniskt testats och godkänts vid GNP Labs i Los Angeles, Kalifornien – en organisation som är känd för sina strikta riktlinjer för vikthanteringsprodukter.

Den rabatterade flaskan av Eco Slim levererades inom några dagar efter beställningen och att frakten var mycket billig var en bra bonus. Eco Slim är en av de mest koncentrerade och renaste viktminskningsprodukterna på marknaden.

Även om vi var ganska skeptiska, ville vi ta reda på om den här produkten faktiskt kunde göra allt som den hävdade. De flesta framgångsberättelserna talar om att ta Eco Slimregelbundet i minst en månad för att uppnå maximal viktminskning. Efter ytterligare forskning, satte vi den på prov.

Eco Slim har kliniskt bevisats:

  • Normalisera hormonbalansen i kroppen;
  • Reglera metabola processer, stärka hud, hår och naglar;
  • Justera din ämnesomsättning, hjälpa matsmältningen av näringsämnen;
  • Minska kolesterol, reglera funktionen i mag-tarmkanalen;
  • Eliminera toxiner och överskott av vätska, bränna fett och utlösa förnyelsen av kroppsceller.

Att sätta Eco Slim på prov

Eco Slim droppar anlände inom 4 dagar efter lagd beställning online.

  1. Ta Eco Slim varje dag
  2. Följ anvisningarna noggrant

Mina resultat – Jag gick ner 13 kg på bara 1 månad och minskade 3 klädstorlekar. Jag grät nästan!

Vecka ett:

Efter en veckas diet med dropparna, blev jag förvånad över de dramatiska resultaten. Min energinivå var uppe i topp och jag var inte ens hungrig. En välkommen biverkning av Eco Slim -dieten är dess förmåga att ta kål på aptiten.

Jag kände mig helt ärligt fantastisk!

Bäst av allt så förändrade jag inte ens någonting i min dagliga rutin. Dag 7 klev jag på vågen och kunde inte tro på mina ögon. Jag hade gått ner 5 kg. Men jag var fortfarande inte övertygad, eftersom det sägs att man förlorar mycket vikt av vatten i början av varje diet. Jag ville vänta och se resultaten under de kommande veckorna. Men det såg verkligen ljust ut!

Vecka två:

Efter två veckors användning av dropparna, började jag veckan med ännu mer energi och sover faktiskt bättre än tidigare. Jag vaknade inte längre under natten sömnlös, eftersom min kropp faktiskt kunde slappna av (det här är en effekt av att bli av med gifterna, tror jag). Plus så lyckades jag förlora ytterligare 3 kg, vilket gav mig en total på otroliga 8 kg viktminskning på bara 2 veckor. 

Jag måste erkänna att jag hade börjat tro att dieten var ett hitte-på.

Vecka tre:

Efter 3 veckor hade alla mina tvivel och skepsis helt försvunnit! Jag har gått ner 2 klädstorlekar efter att ha förlorat ytterligare 5 kg. Och jag har fortfarande massor av energi. Oftast tenderar man, runt den tredje veckan av andra dieter, att förlora drivet. Men med testa Eco Slim diet så tappade jag aldrig mina energinivåer, istället förblev de stadiga hela dagarna. Jag behöver inte längre den där powernapen klockan 3 på eftermiddagen! Jag märker till och med att min mage smälter maten så mycket bättre. Ingen uppblåsande eller pinsam gas efter att jag ätit.

Vecka fyra:

Efter den fjärde veckan var mina slutresultat chockerande. Jag gick ner otroliga 13 kg sedan jag började Eco Slim -dieten! Faktum är att alla på Mammas Hälsa sparkar sig själva för att inte ha anmält sig som försökskanin. Genom att använda Eco Slim under vecka 4, förlorade jag ytterligare 4 kg.Resultaten är konsekventa! Men för att vara ärlig hade jag verkligen inte mycket mer än det kvar att gå ner. Jag kommer definitivt att fortsätta ta Eco Slim efteråt eftersom det har så många antioxidanter och vitaminer som gör att min hud ser otrolig ut.

Jag kunde inte vara lyckligare med resultaten. 
wedding
Jag gick ner 13 kg på 4 veckor, ingen speciell kost, ingen intensiv träning.

Sammanfattningsvis, om du är tveksam på effekterna av denna diet, måste du prova den själv; från vårt eget test så är resultaten på riktigt.Vi på Mammas Hälsa granskar mer än 100 dieter varje år, och vi hade våra tvivel i början, men blev snabbt övertygade. Efter att ha genomfört vår egen studie är vi glada att se att människor verkligen lyckas med dieten.

VIKTIGT: *Vid kliniska tester visades det att du måste använda produkten konsekvent för att uppnå liknande resultat.

50 % RABATT för våra läsare:

...

 

 

Använd vår EXKLUSIVA LÄNK och få din rabattidag! 

Vi gör sällan dessa speciella artiklar eftersom det finns en massa skräp där ute som hävdar att det är det nästa stora genombrottet för viktminskning. Men det här var för bra för att hålla borta från allmänheten. Testa det och låt oss veta vad du tycker!

Lagret är begränsat.  Rabatter finns fortfarande på 25.05.2018

Vill du dela ett konsumenttips för nästa vecka? Om så är fallet, skicka oss ett e-postmeddelande.

Speak Your Mind

*